lauantai 28. helmikuuta 2015

Viikon ostokset


Tämä viikko oli siitä erikoinen, ettei minun tarvinnut laittaa ruokaa, koska pakkasesta löytyi joka päivälle hyvää purtavaa. Tästä syystä ruokavalioni oli tällä viikolla harvinaisen vaihteleva, koska yleensä syön koko viikon samaa ruokaa :D Onneksi on iso pakastin, jonne mahtuu vielä marjojen ja sienien lisäksi puolet kokkaamistani ruoista, sillä muuten saattaisin syödä kaksi viikkoa samaa ruokaa. Teen kuitenkin mieluusti isoja annoksi, joista riittää useammaksi päiväksi, ettei tarvitse yrittää joka ilta ehtiä laittaa ruokaa. Teen mieluusti ruokaa ja haluan usein kokeilla uusia reseptejä, mutta en ehdi joka ilta kokkailemaan.

Näistä ostamistani aineksista tuli puuron lisukkeita, munakasta, salaattia ja smoothieta :) Kävin vielä uudelleen kaupassa ostamassa kurkkua, paprikaa ja ihania tulppaaneita. Ensi viikolla syön ainakin noita porkkanoita hummuksen kanssa ja lempparistani bataatista haluan jotain hyvää kehitellä.Tällä viikolla olen koettanut palata normaaleihin ruokailuihin, koska talvilomalla tuli syötyä liikaa karkkia, piparkakkuja ja laskiaispullia... Nyt olen koettanut syödä taas mahdollisimman puhtaasti ja säännöllisesti. Ensi viikolle ajattelin tehdä jotain herkullista kasviksilla täytettyä ruokaa :)

Postauksissa on luvassa ainakin uusia reseptejä ;) Ja kuinka päästä takaisin raiteille, jos on (kuten minulla) ollut vaikeuksia syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti