torstai 5. helmikuuta 2015

KultakuumeOstin joskus viime keväänä tai kesänä Eurokankaasta kaunista kullanhohtoista päiväpeittokangasta. Tämä kangas istua nökötti ompeluhuoneeni pöydällä ensin viikkoja ja sitten kuukausia, kunnes lopulta viime vuoden lopulla minulla oli viimein aikaa ja energiaa surauttaa se peitoksi. Eihän tuo paljoa vaatinut, kunhan leikkasi ylimääräiset pois (tämä leikkuu oli kyllä vähän hankalampi homma, koska sänky on niin suuri että se tarvitsee suuuuren peiton ja vapaata tarpeeksi suurta lattia tilaa on aika niukasti...) ja ompeli vinonauhan reunoihin. Uusi vuosi ja uusi päiväpeitto.

Kyllä se päiväpeitto antaa heti huolitellumman fiiliksen makuuhuoneeseen ja sänkykin tulee nyt pedattua, kun ennen se yleensä oli illalla juuri siinä jamassa mihin se jäi kun kiukkuisena nousi ylös herätyskellon pirinään ja lähti suoraa aamupalalle.

Tyynyjä sänky vielä kaipaa. Ja sängynpäätyä. Tyynyjen hankinta on tällä hetkellä ajankohtaisempaa (ja halvempaa), joten saatan keväämmällä taas suunnata kangaskaupoille. Sängynpääty onkin sitten taas vähän isompi ja kinkkisempi hankinta, johon saattaa minut tuntien mennä useampi vuosi... Mutta hiljaa hyvää tulee. Mieluummin odotan vuoden sitä täydellistä huonekalua kuin hankin heti kaikki valmiiksi ja tylsistyn niihin seuraavalla viikolla.

I bought a nice fabric from Eurokangas last spring/summer. I love the gold and those pretty stitches that go all around the fabric. I finally sew it at the end of last year and now it brightens up my day as my counterpane.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti