sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Spring wanties

Oi kevät ja sen mukanaan tuomat pukeutumis mahdollisuudet. Kevät ja syksy ovat pukeutumisen kannalta mieleisintä aikaani vuodesta. Silloin ei ole liian kuuma/kylmä ja voi harrastaa kerrospukeutumista.

Kevät garderobini on aika tylsä ja budjetin ollessa huono, se saattaa jäädäkin tylsäksi. Silti välillä voinee nautiskella netissä ruutushoppailusta ja katsella mitä kaikkea tilaisi jos vain suinkin olisi varaa. Nämä parit lookit löysin asokselta ja ne ovat kaikki sellaisia mihin tahtoisin keväällä pukeutua. Ehken heti huhtikuun alussa kuitenkaan lähde paljain säärin ulos tai pue napapaitaa päälle, mutta näistä saa vähän käsitystä siitä tyylistä, jota haluaisin hakea pukeutumiseeni. 

Crop-top trendi näyttää vielä tänä keväänä olevan vahvoilla ja jos vain saan Kaylan treeniohjelmalla vatsani vähän litteämmäksi, niin aion rohkeasti vilautella paria senttiä tuosta vyötärön korkeudelta. En tosiaan aio pukea ylleni matalia housuja ja juuri rintojen alle ulottuvaa pikkupikku puseroa, vaan nimenomaan paljastella vatsanseutua hyvin maltillisesti. Korkea vyötäröinen hame tai housut ja lyhyt pusero kuulostavat oikein trendikkäältä asuvalinnalta.

Muita kevät haaveita on klassinen trenssi. Vanha tummansininen trenssini vetelee viimeisiään ja sille olisi kiva löytää seuraaja. Trenssin lisäksi kaipailisin tuollaista ekan rivin kolmannen kuvan tyyppistä pitkää ja väljää takkia. Sen alle olisi helppo laittaa vielä lämpöisiä neuleita viileältä kevät tuulelta suojaamaan. Lisäksi fiilistelen erityisesti farkkua, tuollaista vähän vaaleaa perussinistä, jossa on vähän kuluneet ja revityt lahkeet.

Peruspuvustoon kaipaisin myös raitapaitaa, kivaa arkimekkoa, sporttisia arkivaatteita ja neuletakkeja. Sekä kenkiä! Tuntuu että kenkä valikoimani on säälittävän surkea ja kaipaisin pikaista päivitystä kauniilla nilkkureilla ja näteillä flätseillä.

These looks from Asos are my key looks for spring. My own spring clothes are quite boring so I would love to get some new pieces to update my look. Unfortunately my budget is very small, so I will just have to dream... But who knows. At least I would love to have a new striped shirt, some denim, cardigans and a great jacket plus some nice pair of shoes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti