keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Talviloma


Huomenna starttaa juna kohti itäistä Suomea ja muutamaa rentouttavaa mökkipäivää. Olen alkuviikon ollut kotona lomailemassa, mutta kuten ystävälleni ja äidilleni totesin, täällä on niin paljon tekemistä, etten pysty rentoutumaan. Olenkin koko alkuviikon tehnyt ompelutöitä. Onneksi olenkin, sillä olen saanut isäni villakangastakkia hyvin eteenpäin. Nyt siitä ei puutu enää kuin viimeinen sovitus, jonka jälkeen toivottavasti pääsen napinläpien tekoon ja kiinnittämään vuorin.

Junaan ostin itselleni viihdykkeeksi uusimman In Stylen ja evääksi sämpylää ja vanilja-soijajuomaa. Lisäksi otan kalenterin mukaan, johon vähän suunnittelen tulevia viikkoja ennen kuin pääsen totaalisesti rentoutumaan. Menemme ostamaan mulle sukset, niin toivottavasti pääsen sitten hiihtämään edes kerran tai kaksi tällä lomalla. Lisäksi haaveilen lumikenkäilystä, olen sitä vain kerran kokeillut, mutta homma oli niin hauskaa että jäin janoamaan sitä lisää.

Liikunta-aktiviteettien lisäksi minulla on mökille lähdössä myös kirja, kasa lehtiä ja ristikoita. Uskoisin, että niillä saa aika rentouttavan lomacoktailin aikaiseksi. Ja mitäpä olisi rentouttava loma ilman herkullista ruokaa? Ainakin ihania laskiaispullia on luvassa!

Tomorrow morning I'm going to sit on a train and travel to eastern Finland to spend the last couple of days I have left of my holiday. I've spent couple of my days off at home but I have so much to do that relaxing isn't an option. So I really need to get out of here to a place where I don't constantly have to think about what I should be doing. I'm hoping to relax with a book, some fashion-magazines and good food.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti