maanantai 2. helmikuuta 2015

New training shoes


Kävin ystävien ja siskon kanssa Helsingissä tammikuun puolessa välissä alennuksia katselemassa. Tarkoituksena ostaa farkut ja uudet treenikengät. 

Farkkuja lähti kotiin kaksin kappalein, mutta uusia kenkiä en onnistunut löytämään. Kaikki kivat värit olivat jo ehtineet mennä tai niitä ei alunperinkään ollut tarjolla. Olin kuitenkin osannut varautua ja katsellut jo netistä etukäteen kivoja malleja, joita halusin ainakin sovittaa kaupoilla käydessäni. Ja niin teinkin. Totesin että se perinteinen 38 on näissä kengissä minulle se sopiva koko, joten uskalsin laittaa kengät tilaukseen. Reilu viikko sitten naputtelin tilauksen menemään ja viime perjantaina tuli ilmoitus, että kengät saa käydä noutamassa. 


Kengät on jo testattu lauantaisessa sali-treenissä ja hyviltä tuntuivat. Minulla on tähän asti ollut käytössä melko rumat vaaleat jumppakengät, joita olen käyttänyt ainakin yläasteelta asti... Oli siis jo aikakin hommata uudet.

Niken kenkiä olen monessa blogissa ihaillut ja salilla myös salaa toisten jaloista himoinnut. Vähän kyllä naureskelin lauantaina uudet kengät jalassani, että kyllä noita Niken tossuja siellä naisten jaloissa enimmäkseen näkyi. Enkä kyllä toisaalta yhtään ihmettele, sen verran monessa kaunissa värissä tai kuosissa näitä kenkiä on tarjolla, että jokaiselle varmasti löytyy se mieluinen pari.

Tämä pirtsakka oranssi väri antaa mukavasti potkua ja uutta intoa treeniin :) Luvassa lieneekin oikein hyvä treenikuu, kun flunssastakin on jo toivuttu ja harjoittelupaikka on aivan kuntosalini vieressä!


I ordered new training shoes from Nike. I just love the bright orange color with purple laces. I think these will bring some new motivation to my training! So bring it on!

1 kommentti: