sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Viikon liikunnat

Minun piti tehdä tämä katsaus viikon liikuntoihin jo viime viikolla, mutta sillä viikolla ei ollut paljon mitään kerrottavaa, joten jätin sen tekemättä... Tällä viikolla on jo mennyt paremmin.

Ma: Lenkki
Ti: Lenkki
Ke: Lepo
To: Kaylan treeni
Pe: Lepo
La: Kuntosali
Su: Kaylan treeni

Tällä viikolla yritin aloitella kunnolla lenkkeilyä, mutta penikoita alkoi heti särkeä, joten alkuviikon lenkit jäivät hyvin lyhyiksi. Koetan pikkuhiljaa päästä lenkkeilyn makuun, mutta täytyy aloitella rauhassa, jotta penikkakipu pysyy aisoissa. Minulla on kyllä ollut sitä aika usein pitkän lenkittömän kauden jälkeen, joten eiköhän se taas helpota kun vauhtiin päästään.

Kaylan treenit aloitinkin vasta tällä viikolla alusta, sillä viime viikko meni treenien osalta aivan penkin alle. Tällä viikolla tein treenit torstaina ja sunnuntaina ja torstain treenin jälkeen tuntui kyllä jaloissa koko loppu viikon... Auts.

Siskon kanssa käväistiin eilen kuntosalilla ja siellä tuli tehtyä ylävartalon ja keskikropan treeniä, koska jalat olivat edelleen aivan vellinä torstain Kayla kidutuksesta. Nuo Kaylan treenit ovat kyllä siitä kivoja, että vaikka ne ovat todella rankkoja, niin ne ovat myös hauskoja ja nopeita tehdä. Treenit muodostuvat neljästä 7 minuutin rykäisystä, joiden välillä on puolen minuutin tauko. Itsestään on onneksi kohtuullisen helppo vetää kaikki tehot irti kun tietää, että treeni on pian ohi.

Minulla on ensi viikko vapaata koulusta, joten aion hyödyntää sen urheillen :)

This is how I exercised this week:

Monday: Jog
Tuesday: Jog
Wednesday: Rest
Thursday: Kayla 
Friday: Rest
Saturday: Gym
Sunday: Kayla

I tried to start jogging this week, but my feet hurt so much that I needed to take it easy. I hope I will get my running back on schedule slowly but surely. 

I started to do Kayla Itsines bikini body guide-training this week and it is so hard! I love it! I did the first part on thursday and my legs are killing me still and it's sunday! :D

Yesterday me and my sis went to gym. I trained my upperbody because my legs still hurt from thursday... ;)

I will have next week free from school so I'm going to use my freetime to exercise! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti