tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tiistain puuhia


Ai, että olen nauttinut vapaapäivistä. Tämä viikko on tosiaan koulussa pyhitetty projektityölle, mutta meitä on sen verran monta ja hommaa sen verran vähän, että selviämme kun menemme torstaina kouluun suunnittelemaan. Osallistumme yhden kevät tapahtuman toteuttamiseen yhteen paikalliseen kouluun.

Näitä vapaapäiviä olen hyödyntänyt ompelutöilleni. Toki minulla on myös tentteihin luettavaa, mutta sen aika on huomenna. Samoin työnhaun. Eilen ja tänään käytin aikaani isäni takin ompelemiseen. Se on ollut ikuisuus projekti, mutta nyt se alkaa viimein olla valmis. Siitä puuttuvat enää napit ja siistiminen sekä silitys ja sitten se on valmis! :)

Olen niin happy happy happy, että homma alkaa viimein olla paketissa ja saan keskittyä muihin ompeluprojekteihin. Nyt voin viimein alkaa suunnittelemaan sitä valmistujaismekkoani :) Ja keittiöön pitäisi myös surauttaa verhot. Lisäksi löysin pirteää kukkakangasta mökkireissullamme ja siitä pitäisi tehdä tyynynpääliset parvekkeen sohvalle :) Sohvassa tuli mukana sellaiset aika rumanväriset, beiget tyynyt. Ne on vähän sellaiset likaisen väriset, joten tiesin alusta asti, että haluan tehdä niihin uudet pääliset itse. Ja viimeisellä mökkireissulla onnisti, kun äitini onki palalaarista hauskannäköistä kangasta!Huomenna menen etsimään nappeja... Ostin siis jo alunperin mustat napit takkiin, mutta kun testasin niitä takin päälle, ne eivät vain näyttäneet hyviltä. Kävin ostamassa nappeja pieni kangaspala mukanani, mutta napit näyttivät kuitenkin liian tummilta itse takin päällä. Täytyy siis hommata harmaat napit, niin se eivät hypi niin pahasti silmille.

Täytyy kyllä myöntää, että voi taas mennä hetki ennen kuin ryhdyn tälläisiin projekteihin seuraavan kerran. Kyllä tämä niin paljon vei aikaa ja hermoja. Toisaalta haluaisin tehdä itselleni takin... Ja kyllä tuota hihojen istutusta pitäisi harjoitella, koska se on minulle edelleen haastavaa. Tuntuu, että niitä voisi hinkata tunti tolkulla ja siltikään jälki ei ole niin hyvää kuin haluaisi.Nyt pitää vielä nähdä takki isän päällä.

I have this week off from school and I have really been enjoying it! I have spend my time sewing my fathers coat. This project is finally coming to an end! I only need to attach buttons, take off any leftover threads and iron it. Then it will be done! Me happy. Well I still have to see when my father puts it on... But I really hope it will be fine. This was really tough project for me, I made some mistakes that were really hard to fix, so it wasn't nice to sew it... It might take some time before I will start a project this big... Although I would like to make myself a jacket. And I really need to practice to attach the sleeves, it still a thing that is hard for me. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti