sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Lets go!

Ah, maaliskuu! Miten ihanaa onkaan, että enää kolme kuukautta ja sitten on jo virallisesti kesä! En malta odottaa, että valmistun ja pääsen nauttimaan kesästä. Viimeinen työharjoittelu viikko pärähtää pian käyntiin ja sen jälkeen on aika palata kouluun kuukaudeksi, jonka jälkeen on tiedossa vielä yksi harjoittelu ennen valmistujaisia.

Niin kliseistä kuin se onkin, niin kyllä valoisa sää piristää mieltä. Ehkä tämän kertaisella tutkinnolla työmahdollisuudet ovat paremmat kuin ompelijalla... Valoisuus saa minut myös energisemmäksi, joten ompelu-projektit tuntuvat taas mielekkäiltä. Isäni takki on pian valmis ja sen jälkeen kaikki tulee tuntumaan yhtä helpolta kuin nappien ompelu. Tiedossa olisi ainakin vähän sisustusompeluita, verhot keittiöön ja tyynyt parvekkeen sohvaan. Odotan jo parvekkeen sisustusprojektiakin innoissani! Haluan sinne vähän sitä-sun-tätä, yrttejä, kukkia ja ehkä johonkin suureen ruukkuun, jotain pientä salaattia tai tomaatteja. Kesän paras paikka syödä aamiaisa on mökin terassilla järveä katsellen, mutta toiseksi paras paikka on parveke, jossa voi haistella kesän tuoksua ja tuntea ihanan aamunraikkaan tuulen. Alkaa olla kevät fiilikset aika korkealle!

Yksi muu asia mihin olen viimein valmis on paluu keveisiin elämäntapoihin. Tämä viikko on mennyt sokerista vieroittumiseen ja yllättävän hyvin onkin mennyt, sillä suurempia sokeri-himoja ei ole tullut. Muuten ruokapuolta on vielä harjoiteltava, annoskoot ovat olleet liian suuret ja turhia välipaloja on tullut popsittua. Liikuntaa en ole tällä viikolla vielä stressin ja harjoittelu-tehtävien takia ehtinyt kolmea kertaa enemmän harrastaa, mutta huomenna alkaa uusi viikko ja uusi mahdollisuus liikkua!

Haluan päästä siihen samaan tilanteeseen missä olin ennen joulua. Kiloja oli hieman vähemmän mutta olo oli miljoona kertaa kevyempi. Nyt olen katsellut Gossip Girliä sohvaan maatuneena ja sen takia olisi jo aika nousta tästä ja alkaa taas tehdä jotain muutakin, kuten ulkoilla tuolla ihanassa säässä!

Alankin siis listailla tänne viikottain vähän fiiliksiä ja liikuntoja menneeltä viikolta. Tässä siis tämän viikon liikunnat:

To - Nyrkkeily
Pe - Hiit
Su - Kuntosali

Ensi viikolla aloitan uudelleen Kaylan ekan treeni viikon, kun tällä viikolla en sitä tehnyt. Maanantaina heti salille ja sillä korkataan hyvä uusi viikko! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti