lauantai 14. maaliskuuta 2015

Karvaliivi


Sain täksi viikonlopuksi ihanan siskoni kylään ja hän pääsi sovittamaan karvaliiviään. Liivi oli viimein sopiva ja hän sai otettua sen mukaansa. Kuvailtiin siskon kanssa parit otokset ihanassa kevät auringossa. Kuviin saatiin kiva valaistus, kun aurinko siivilöityi parvekkeen ikkunoista sisään.

Siskoviikonloppuun kuului lisäksi torturevuokaa ja minttusuklaapirtelöitä. Illemmalla katselemme leffaa ja huomenna menemme käymään salilla. Maanantaina on paluu koulunpenkille kuukaudeksi, sitten alkaa viimeinen harjoittelu ja sitten onkin kesä ja valmistujaiset! :)
Sisko vaikutti tyytyväiseltä liiviinsä ja pääsee sitä vielä viileissä kevätsäissä käyttämäänkin :) Liivin voisi ehkä sujauttaa takin päälle tai ilmojen lämmetessä käyttää näin pitkähihaisen puseron päällä. Liivistä hieman irtoaa irtokarvoja, joten tarraharjaa saa heilutella kun liiviä käyttänyt.

Nyt on taas viimein aikaa tehdä ompeluhommia, kun harjoitteluhommat on tehny. Niin nyt pitää viimein rykäistä se isän villakangastakki valmiiksi, jotta voin alkaa suunnitella omaa valmistujaismekkoa ;)

This is a faux fur vest I made to my little sister. I think it looks great on her and goes great with her personal style. We found the fabric from Eurokangas and I sewed it for her. It is a very simple shape.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti