lauantai 28. syyskuuta 2013

Cindy


Pikkuhiljaa alkaa kodin sisustushaaveet selkiytymään pala palalta. Se milloin saan ne hankittua onkin sitten aivan toinen asia. Luotan kuitenkin siihen, että kun tässä odottelee, että jonkun tavaran saa hankittua niin sitä ehtii samalla oikeasti tarkkaan miettiä haluaako sen ihan todella. Kuten joskus nuoruudessa halusin komean kiinakaapin ja nyt en sellaista kyllä kotiini veisi.

Tämä Kartellin Cindy-valaisin olisi omiaan valaisemaan yöpöydällä tai eteisen lipaston päällä. Syvä violetti väri sopisi kotiini täydellisesti ja mielestäni lamppu on oikein hauskan muotoinen. Ehkä tämä siis vielä jonain päivänä matkustaa kotiani koristamaan.

Sisustus-rintamalla ei ole kauheasti kotonani tapahtunut. Olen ihan hirveän pihi kun kysymyksessä ovat isot ja kalliit hankinnat, vaikka niissä kannattaakin satsata laatuun. Kympin henkkamaukka paitoja taas voisi ostella ihan helposti vaikka niiden elinkaaren pituuden takia ne kannattaisi vaan jättää sinne kauppaan. Nyt olen kuitenkin tehnyt omia ompeluhommia sen verran, että olen saanut kerättyä rahaa yhteen asuntomessuilla bongaamaani lamppuun. Joten jotain uutta sisustusrintamalla on pikapuoliin tiedossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti