maanantai 23. syyskuuta 2013

Ristipistoja


Vaikka käsityöihminen olenkin, niin ristipistot eivät ikinä (neulomisen lisäksi) saaneet minua koukkuun. Koulussa tuli kyllä tunneilla kokeiltua näitä juttuja ja yhden ihan hauskan ristipisto-taulunkin sain alulle. Taulussa on kolme vanhaa kenkää, mutta yksi kenkä kuvasta puuttuu ja jää luultavasti puuttumaankin, sillä en usko ikinä innostuvani tekemään hommaa valmiiksi...

Keräsin joskus aikanaan KoKo-astioita ruskeana ja petrolinsinisenä ja vaikka astioiden muotokielestä edelleen pidänkin, niin värit ovat vähän alkaneet tökkiä. Ajattelin siis jossain välissä keräillä itselleni uuden astiaston ja tässä vähän tutkailen mahdollisuuksia. Astiat saisivat olla pohjaväriltään valkoiset, mutta niissä kyllä saisi olla jotain vänkää yksityiskohtaa esim juuri joku hauska kuviointi.

Tämän Gry Fagerin Stitches-astiastossa tykkään erityisesti tuon alemman kuvan kippojen kuvioinnista. Kauniin yksinkertaista, muttei tylsää. Ruokalautasten kuviointi taas on ehkä vähän liian hallitseva, vaikka sievä onkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti