lauantai 2. toukokuuta 2015

Toukokuu


Huhtikuu vaihtui toukokuuksi ja nyt alkaa virallinen kesän odotus. Odotan kesää, mutta aion myös nauttia täysillä ihanasta keväästä. Luonto alkaa ihanasti heräilemään ja pian no ihanan vaaleanvihreää joka puolella. 

Olin viikon kipeänä, jonka vuoksi ei ole kuulunut uusia ompeluprojekteja tai mitään muutakaan. Jouduin olemaan harjottalusta yhteensä neljä päivää poissa kun kuumetta oli 39 ja sen jälkeen flunssa pukkasi päälle. Edelleen olen köhäinen ja nenä vuotaa, mutta parempaan päin ollaan joka tapauksessa menossa. Ensi viikolla minulla on harjoittelussa jo arviointikeskustelu, mikä on sinällään huvittavaa, että tuntuu, etten sairasteluni takia ole vielä päässyt alkua pidemmälle. Täytyy ensi viikolla vaan olla tosi aktiivinen ja pyrkiä täyttämään ne tavoitteet, jotka itselleni asetin viime viikolla. 

Jottei tämä menisi pelkäksi sairausvalitukseksi, niin olen tänään menossa ystäväni ja siskoni kanssa Helsinkiin shoppailemaan ja leffaan. Aikeissa olisi etsiä itselleni kesäkenkiä sekä jotain ihanaa kangasta valmistujaismekkoon. Ehkä huomenna pääsen jo esittelemään löytöjäni täällä blogin puolella. 


I have been sick so thats why I haven't been blogging. So, no new sewing projects either. Although I still have a flu I'm going to Helsinki with my friend and little sister. I need a new pair of sandals or ballet flats and of course some fabric to my graduation dress! So stay tuned! Maybe I will be able to show what I found tomorrow! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti