sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Fabric shopping


Eilen olin kaverin ja siskon kanssa Helsingissä shoppailemassa ja leffassa. Päivä oli mukava, vaikka vettä satoi koko päivän ja illalla kurkkuni oli niin kipeä, että juominenkin oli melko tuskallista.

Kävimme katsomassa Tuhkimon, joka oli ihana :D Leffa oli todella söpö ja visuaalisesti todella kaunis. Tuhkimo on aina ollut suosikkini Disneyn klassikoista, joten pitihän tämä versio käydä katsomassa kun sain joululahjaksi kaksi leffa- ja herkkulippua.

Shoppailut jäivät aika minimaalisiksi, sillä mukaan tarttui vain kangasta ja vinonauhaa. Tuon mustan päiväpeitto-kankaan ja vinonauhan ostin äidilleni. Voisin mainita, että viisi metriä 2.8m leveää kangasta on hankala saada mahtumaan muovipussiin ja sen raahaaminen vesisateessa on myös melko jännittävää puuhaa :D Tarkoitukseni oli siis tosiaan etsiä valmistujaismekkokangasta, mutta kumma kyllä Eurokankaan valikoima petti minut enkä löytänyt edes palakankaista mitään kivaa. Päätin sitten hyödyntää vanhoja kankaitani ja tehdä itselleni valkoisen pitsimekon. Siihen piti ostaa vain valkoista trikoota aluskankaaksi.

Olen haaveillut valkoisesta pitsimekosta, joten nyt saa iskettyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ja positiivista on myös se, että tuota valkoista pitsimekkoa tulee todennäköisesti käytettyä useammin kuin jotain juhlavampaa mekkoa, joita yleensä ompelen.

Mutta se eilisestä. Tänään olen aloitellut päivääni siivoamalla. Oli ehtinyt jo kertyä aikamoiset kasat lehtiä sun muita lappusia sohvalle ja pöydille samoin kuin hirveät pölyt nurkkiin ja sängyn alle. Kipeänä kamat tuppaavat jäämään siihen mihin ne milloinkin pudottaa, joten siinä saa aika nopeasti kivan pikku posahduksen aikaan... Hehe. Nyt on kuitenkin taas ihanan siistiä ja mukava aloittaa uusi viikko. Kohta lähden kauppaan ostamaan viikon ruokia ja sitten tiedossa on vähän kouluhommia ja sitten ihan vain rentoa oleilua. Ikävä kyllä olen edelleen niin flunssassa, etten vielä huomennakaan pääse bootcamppiin. Juuri kun sain hyvät liikunta fiilikset aikaiseksi tulen kipeäksi ja hommat joutuvat tauolle pitkäksi aikaa.


Yesterday I was in Helsinki with my little sister and friend. We went shopping and see a movie Cinderella. Movie was really cute and lovely. I have always been a Cinderella fan and it has always been my favorite Disney classic so of course we had to see it. Day was really nice, even though it rained whole day and my throat was killing me in the evening. 

My shopping was left quite minimal. I only purchased some fabric and that black ribbon (I really don't know what that is called in English...) That black fabric is actually for my mom, It is going to be a cover to two beds in their home.  I bought it 5 meters and it is 2.8m wide so I can tell you it was quite an adventure to get it home in the pouring rain and too small plastic bag... :D

As I told you in the last post, I was on a mission to find myself some fabric for my graduation dress but unfortunately I didn't find anything that looked good enough or fit in my budget. So I decided to use some fabric that I already have and only buy some lining to it. I have some really pretty lace that I have been waiting to have time on turn into a cute little lace dress. So this is the time! It is also a good thing that I'm probably going to wear a lace dress more often than more festive dress I would probably have made if I would have found the fabric for it. 

Oh well, that's it for yesterday. Today I have been cleaning my home and soon I will head to buy my groceries for next week. After that I will so some school work and then just relax and enjoy the rest of the day. I still have the flu so I won't be able to go to bootcamp tomorrow :( I was in such a good exercising mood before I got sick and now I have to rest so long... Boring. But when I'm well I will start jogging again and head to the gym immediately! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti