sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Tehokas pääsiäisloma

Nyt vietetään pääsiäispäivää ja tähän mennessä pääsiäisloma on ollut erittäin tuottoisa. Olen oleskellut vanhempieni luona ja ommellut sekä yrittänyt lukea kokeeseen. Tuo ompelu on ottanut enemmän tuulta siipiensä alle kuin moniste nivaskoiden lukeminen... No, onneksi tässä on vielä aikaa lukeakin.

Mutta siihen ompeluun! Sain tosiaan isäni takin viimein valmiiksi tuossa reilu viikko sitten ja nyt olen päässyt nauttimaan siitä, että saan taas tehdä jotain helpompaa ja nopeampaa. Sainkin ommeltua itselleni kaksi mekkoa! Lisäksi yksi pusero on puoliksi valmiina, siitä loppui kangas kesken, joten se jää nyt hetkeksi mietittäväksi, että kuinka teen siihen alavarat kun samaa kangasta ei enää ole :D

Noiden omien mekkojeni lisäksi innostuin tekemään lasten vaatteita :) Kävin vähän läpi kangasvarastojani ja löysin sieltä muutamia niin suloisia kankaita, että ne oli ehdottomasti käytettävä nimenomaan lasten vaatteisiin, vaikka ne itselleni ja omiin tarkoituksiini olin alunperin ostanut. Mutta parempi näin, sillä jos olisin itselleni mekon tuosta kankaasta tehnyt, niin olisin todennäköisesti todennut sen olevan liian söpö omaan makuuni.Tein kolmet pikkuruiset shortsit. Tykkään lahkeiden kaarevuudesta ja kyllä tuo pitsinauha on aika syötävän suloinen!
Shortsien lisäksi tein tämän söpön mekon. Siinä on ihanat rypytetyt pikkuiset hihat, halkio takana pääntiellä sekä kiristysnauha vyötäröllä.

Tällä hetkellä siivoan ompeluhuonetta. Olisi kyllä ollut paljon kivempi jatkaa ompelua, mutta paikka oli jo päässyt aika räjähtäneeseen tilaan. Olen vähän sellainen, että kun teen niin saan aikaan kunnon luovan kaaoksen kun kaavat lentelevät lattialle, kangaskasat kaatuvat ja nuppineuloja on joka paikassa. ;D Mutta palaillaan myöhemmin niiden omien mekkojen kuvilla!

I have had a productive Easter so far. I made two dresses for myself and almost finished one top. But besides those clothes to myself I also did some childrens clothes! Cute, aren't they? Now I'm going to clean my atelje, so that I will have a bit more room to continue my sewing :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti