lauantai 28. joulukuuta 2013

Suklaata ja piparikaruselli


Näemmä viime postauksesta on kulunut jo pienoinen tovi. Halloweenin jälkeen ehti tapahtua kaiken näköistä, oli suklaajuhlia, itsenäisyyspäivän juhlia ja joulujuhlia. Nyt on joulun pyhät vietetty ja uusi vuosi lähestyy kovaa vauhtia.

Itse saan nauttia vielä yli viikon lomasta, sillä palaan töihin vasta loppiaisen jälkeen. Aika kivaa. Uuden vuoden aion juhlia täällä kotosalla, mutta heti ensimmäisenä päivänä istahdan junaan ja puksuttelen mökille muutamaksi päiväksi lomaa viettämään. Sääli vaan ettei vieläkään ole lunta maassa ja Itä-Suomessa ei kuulemma ole sen parempi tilanne kuin täällä etelässä. Toivotaan, että tammikuussa saisimme kauniin valkeat hanget, sillä olen luvannut tänä talvena opetella uudestaan hiihtämään ja kuten kuvan maisemasta näkee niin suksi ei taida vielä kovin hyvin luistaa. Hiihtoa enemmän odotan kuintekin sitä ettei olisi niin kauhean pimeää koko ajan. Kun herää aamulla niin tuntuu että olisi edelleen yö ja sen takia tuntuukin, että voisi käyttää suurimman osan päivästä nukkumiseen. Puhuttiinkin kaverin kanssa, että hyvään lomapäivään pitäisi sisältyä vähintään kahden päiväunet, että jaksaa syödä suklaata ja katsella leffoja. Ja tuolta omat lomapäiväni ovatkin aikalailla kuulostaneet, tosin olen vielä onnistunut jättämään päiväunet ottamatta kun on tullut nukuttua niin myöhään, ettei siitä paljoa jää aikaa torkkumiseen jos haluaa päivällä jotain muuta tehdäkin.

Tähän menessä on ollut aivan ihanan rentouttava joululoma ja onneksi siitä on vielä puolet jäljellä, jotta ehtii tehdä muutakin kun mättää suklaata ja maata sohvalla. Maanantaina ajattelin käydä katsomassa alennusmyyntejä jos löytäisin uudet talvikengät vanhojen tilalle. Olin elätellyt toivoa, että tämä talvi vielä menisi noilla vanhoilla, mutta alkaa pohjat olla sen verran puhki, että tulee sadevedet läpi... Muuten täytynee pitää shoppailut aika maltillisina, jos sitä saisi rahat kasaan uutta sänkyä varten. :)

Nautinnollisia vuoden viimeisiä päiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti