perjantai 1. marraskuuta 2013

Happy Halloween


Lienen päivän myöhässä, mutta jos olisin menossa Halloween juhliin tulevana viikonloppuna ja vaatekaapista löytyisi tälläisiä aarteita niin kyllä kelpaisi. Mekon synkkä printti tuo mieleen kauhuelokuvien maisemat ja laukussa koreilee teemaan sopivasti karmiva pääkallo ;) Ja tuo maski, onko kauniimpaa nähty. Jos tuon omistaisin niin en kyllä säilyttäisi sitä kaapin perukoilla piilossa vaan se saisi toimia myös kauniina koriste-esineenä huoneen paraatipaikalla.

Itse viettelen tänään vapaapäivää ja makoilen edelleen sängyssä. Kävin tosin jo aamupalalla, mutta kun sain pyykkikoneen pyörimää ja ruisleipää nassuun niin palasin vällyjen väliin ja nappasin tietokoneen mukaan. Sain synttärilahjaksi uuden kannettavan kun vanha pöytäkone sanoi itsensä irti. Tässä uudessa koneessa on windows 8 ja vaikka alkujärkytyksestä on toivottu, niin vihaan tätä edelleen. Mutta eipä siitä sen enempää.

Tänään olen menossa kavereiden kanssa syömään Obelixiin, joka muutaman vuoden tauon jälkeen on palannut omaan kotikylääni. Toivotaan, että ruoka on edelleen yhtä herkullista ja sisustus yhtä tunnelmallinen kuin aikoinaan, jolloin tuo oli selvästi paikkakunnan paras ruokapaikka. Harmillista, että ulkona sataa vettä, mutta täytyy kaivaa kumpparit ja sateenvarjo kun lähtee käymään kaupungilla, sillä minun täytyisi käydä ostamassa vähän ompelutarvikkeita yhteen projektiin ja kuulemma täytyisi etsiä eteiseen lamppu...

Oma, maailman kaunein kattolamppunihan nököttöö kasaamattomana edelleen olohuoneen lattialla, koska paketista puuttui sekä kokoomisohjeet että kokoomiseen tarvittavia osia... Noh, onneksi kohta on kesä eikä sitten enää mitään lamppuja tarvitsekaan ;)

vaatteet net-a-porter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti