perjantai 10. tammikuuta 2014

Ring-ding-ding

Alennusmyynnit ovat kiivaimmillaan käynnissä ja vaikka itse koetan pitää kukkaronnyörit mahdollisimmat tiukilla, niin netissä on helppo katsella mitä herkkuja sitä ostaisi jos rahaa löytyisi. Lempi online-putiikkini net-a-porter kehuskelee jopa -70% alennuksilla, joilla ei sinänsä merkistystä jos kyseinen tuote on alunperin maksanut pienen auton verran.

Unelmointi on kuitenkin ilmaista, joten tämä siro sormus Esteban Cortazarilta näyttäisi upealta  omassa sormessani, jossa ei koskaan sormuksia edes näy. Yleensä lämpenen enemmän hopeaisille koruille, mutta tässä sormuksessa kullan, ruskean ja mustan sävyt ovat kauniin harmoniset.
 
Pidän suurista ja näyttävistä statement-koruista, mutta sormuksissa ne eivät omalla kohdallani toimi, sillä ne ovat muuten kokoajan tiellä suuren kokonsa vuoksi. Tosin samaa pätee yleensäkin käsikoruihin, sillä rannekorut otan yleensä aina pois kesken päivän kun ne tuntuvat jäävät jonnekin kiinni tai painavat rannetta jos käsi on pöytää vasten :D Ongelmat kullakin. Olen kyllä jo muutaman käsikorun ostanut ihan vain aikomuksenani opetella sietämään niitä. Ehkä seuraavaksi on sitten sormusten aika?

Esteban Cortazar 

1 kommentti: