lauantai 19. lokakuuta 2013

Hyrrr

Eilen tuli talvi. Aamulla satoi räntää niin että hyvä kun eteensä näki ja iltapäivällä töistä kotiin päästyäni maa olikin jo peittynyt pieneen lumikerrokseen. Ensilumi! 

Eilen myös kaivoin ensimmäistä kertaa tänä syksynä pitkän villakangastakin esiin, kun mittari oli miinuksen puolella. Harmikseni ihana punainen uusi duffelini on omassa kotona ja olen vielä tämän viikonlopun vanhemillani talonvahtina. Joillain kun on syysloma ja joillain ei... No eipä se mitään, olen ajatellut itsekin napata itselleni jonkun pitkän viikonlopun rentoutumiseen, sillä alkaa jo vähän tuntua koko kesän raataminen ja muutenkin totuttelu siihen, että en ole enää koulussa joten en voi vain halutessani ottaa yhtä päivää vapaaksi kun siltä tuntuu :D 

Joka tapauksessa olin tämän syyslomaviikon vanhempien kotona, joten sain ommeltua mattoni reunat viimein siisteiksi ja silitettyä verhot makkariin. Nyt ateljeessani on levällään yksi ihana silkkikangas, josta ajattelin valmistaa pari koristetyynyä! Ihanaa saada kotiin vähän tekstiilejä ja toivon, että nuo verhot edes vähän lämmittävät tunnelmaa tulevana talvena, jos ne vähän estäisivät ettei kylmä ilma virtaa ikkunoiden välistä sisään. Ja matto tuntuu varpaiden alla paljon mukavammalta kuin viileä lattia. Ja tietysti tuleehan kodista paljon kotoisampi kun siellä on pehmeitä tekstiilejä tunnelmaa luomassa. 


Noh, entäs sitten ne puettavat tekstiilit? Kaipailisin itselleni uutta pipoa sekä lämpöisiä tumppuja. Vielä pärjää ohuilla sormikkailla sekä ystäväni neulomilla FC Barcelona-lapasilla, mutta kohta pitäisi saada jotain vähän järempää lämmikettä millä taistella viimaa vastaan. Ostin tuossa alkusyksystä aivan ihanan jättimäisen ruutuhuivin Vilasta ja se saa palvella minua myös tulevana talvena, mutta siihen mätsäävät pipo ja hanskat olisi nyt hakusessa. En kyllä pistäisi pahakseni vielä tälleen syksysäille tuollaisia kauniita koristeltuja nahkahanskoja ;) 

Nuo herkulliset pipot ja hanskat voi klikkailla net-a-porterista kotiin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti