maanantai 8. huhtikuuta 2013

New wardrobe

Valitettavasti vaatekaappi on yhä sama ja sisältö samoin. Sain pääsiäisenä viimein siivottua varsin kaoottiseksi muuttuneen vaatekaappini ja kasattua läjän kirpparille menevää kamaa pois tilaa viemästä. Päätin olla armoton ja laittaa pois vaatteet joille ei ole tullut käyttöä, mutta joita olen muuten vaan säilönyt vaatekaapissa, koska en ole niitä kehdannut laittaa pois käyttämättöminä tai parin käyttökerran jälkeen.

Nyt vaatekaappi on mukavan avara ja siellä on tilaa uusille aarteille ;) Jotka sitten ostetaan ajan ja harkinnan kanssa. En halua enää tuhlata rahaa sellaisiin vaatteisiin, jotka olisivat niin ihania jos olisin kymmenen kiloa laihempi, kävisin upeissa juhlissa tai kulkisin kouluun limusiinilla... Ei sillä että minulla sellaisia vaatteita olisi kauheasti ollutkaan. Mutta lähinnä ajatuksella nää kengät olisivat ihanat jos niillä ei tarvitsisi kävellä... U know what I mean...

En halunnut myöskään raahata uuteen kotiin kasapäin turhaa tavaraa, joka joutaisi kuitenkin pois aikanaan. Tiedossa on siis myös muiden kuin vaatteiden läpikäyntiä lähitulevaisuudessa, saa nähdä mitä sieltä joutaa pois. Parempi elellä mahdollisimman askeettisesti, kun muuttaa taloon jossa ei ole hissiä raijaamassa tavaroita ylös asti. Toisaalta tulevassa kämpässä tulee olemaan runsaasti kaappitilaa. Olisihan se ikävää, jos kaikki hyllyt jäisivät huutamaan tyhjyyttään..? Tai ehkä sitä kamaa tulee tulevinakin vuosina kertymään sen verran, että käyttämättömät kaapit ovat turha pelko.

Mutta entäs ne vaatteet? Huomasin omistavani paljon kivoja vaatteita, mutta myös paljon sellaisia, jotka ehkä odottavat korvaajaansa parempi laatuisesta ja tyylikkäämmästä tuotteesta. Yritän opetella ostamaan mahdollisimman vähän mutta hyvää. Rahaa ei ole paljon, mutta koetan saada itseni säästämään sellaiseen vaatteeseen jonka oikeasti haluan ja tarvitsen, enkä hakea surkeaa kopiota h&m:ltä.

Tällä hetkellä säästelen rahojani yhteen kauniiseen lamppuun, mutta ehkä kun sisustushankinnat alkavat olla mallillaan on taas aika säästää johonkin kauniideen vaatteeseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti