tiistai 22. heinäkuuta 2014

Bikini


Alennusostokset meinasi jäädä tekemättä, mutta kun kävin Lindexillä ostamalla liivejä juhlamekon kanssa käytettäviksi, niin ajattelin katsoa alennusrekit samalla käynnillä. Alennusvaatteet eivät puhutelleet, mutta uikkariosastolla oli muutamat kivat bikinit, jotka päätin rohkeana viedä ne sovituskoppiin.

Uikkareiden, ja varsinkin bikinien, sovittaminen tuo varmasti tuskan hien useamman naisen otsalle. Sovituskopin kokovartalopeili ja ikävät valot eivät imartele kroppaa ja jokainen muhkura ja makkara pistää silmään. Itse ne ole ikinä viihtynyt bikineissä ja nytkin jännityksellä odotan rohkenenko näitä pukea päälleni. Tiedän että minulla on vähän ylimääräistä painoa ja makkaroita ja selluliittia, mutta toisaalta olen alkanut oppia myös pitämään kropastani pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Treenaaminen saa minut tuntemaan oloni omissa nahoissani hyvältä, koska tiedän olevani vahva ja mikä tärkeintä terve ja kroppani toimii kuten pitääkin.

Vaikka olen oppinut pikkuhiljaa tykkäämään vartalostani enemmän, niin silti välillä tulee huonoja päiviä, kun peilikuva ei miellytä, mutta niitä on varmasti jokaisella. Sellaisena päivänä kannattaa pukea päälle lempimekko ja kauneimmat kengät, sillä oikeasti näytät aivan yhtä upealta kuin eilen ja huomenna. Itsevarmuus on se joka oikeasti kaunistaa ihmistä. Sen näkee, jos viihtyy omissa nahoissaan :)


Joten vaikka vaatekaupan peilistä näkyikin muhkuroita ja muita, niin rohkeasti ostin -70% alennuksessa olleet bikinit ja ensi viikolla ne lähtevät mukaan mökkirannalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti