keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Welcome sunshine


En enää muista tarkalleen mikä vuosi se oli kun ensimmäisen kerran kirjoitin aloituksen muotiblogiini. Siitä on kuitenkin jo yli viisi vuotta ja tässä on ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Tuolloin aloitin kirjoittamisen vuodatuksen puolella, opiskelin lähihoitajaksi enkä tiennyt mitä haluan tehdä elämälläni. Blogin nimi oli kuitenkin heti alusta lähtien Muotioikku ja sen nimen alla aion edelleen jatkaa kirjoittelua.

Nyt olen 24-vuotias opiskelujaan lopetteleva nuori nainen. Ompelijakisällin koulutuksessa on jäljellä enää lopputyö ja yksi näyttö ja sitten pitäisi saada parerit ja lähteä kohti seuraavia seikkailuja. Mitä ne seikkailut tulevat olemaan...? Sen voisi joku minullekin kertoa. Sen tiedän, että kouluhommat riittävät nyt ainakin toistaiseksi ja lähtisin mielelläni tekemään oman alan hommia.

Asun edelleen samassa paikassa kuin viisi vuotta sitten, eli vanhempien nurkissa. Kiloja on varmaan aikalailla sama määrä kuin viisi vuotta sitten, tosin tässä välissä on ehtinyt vaa'an viisari näyttää yhtä sun toista. Hiukset ovat yhtä pörräiset kuin ennen, joskin paljon vaaleammat. Pukeutumistyyli on edelleen hukassa.

Nyt kun muutan omaan asuntoon, niin tämä on myös mainio paikka laittaa elämässä muutamia asioita uusiksi - sisustuksen ohella...

Tervetuloa seuraamaan tämän nuoren naisen (omassa päässä vielä pikkutytön) höpötyksiä. Luvassa paljon sisustusjuttuja, muoti- ja kauneuskuulumisia, terveys- ja liikunta intoilua, tapahtumia kyökin puolelta ja paljon paljon muuta.

-Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti