tiistai 2. kesäkuuta 2015

Uusi koru


Kävimme ystäväni kanssa eilen kaupungilla kiertelemässä. Tarkoituksena oli etsiä minulle kesäkengät ja puseroita, mutta niiden suhteen tarjonta oli melko heikkoa. Yhdetkään kengät eivät olleet niin kivat, että niitä olisi halunnut edes sovittaa... Täytyy toivoa, että loppukuun Tallinnan reissulta sitten vaikka sattuisi popot löytymään! Olisi nimittäin kiva käyttää kesällä muitakin kenkiä kuin converseja... Heitin nimittäin viime syksynä pois sekä ballerinani että sandaalini, koska ne olivat niin elämää nähneen näköiset, että olivat jo tehtävänsä tehneet. Nyt minulla siis ei ole kenkiä... Nettikaupoista olen vähän ujo tilaamaan kenkiä, koska en jaksaisi sitä palautus rumbaa jos kengät ovatkin ikävän tuntuiset tai väärän kokoiset.

Ihan tyhjinkäsin en kotiin kuitenkaan tullut, sillä Bijou Brigittestä löysin tälläisen ihanan kaulakorun, joka huuteli nimeäni siellä hyllyllä... Rakastan näyttäviä koruja ja tämä on mielestäni todella kaunis, mutta hyvin erilainen kuin mitä minun jo omistamani korut. Koru on vähän sellainen boheemin näköinen ja tykkään sen kullan ja eri sinisten sävyjen yhdistelmästä. Voi olla, että tämän kanssa olen joskus aivan solmussa jossain, mutta eiköhän se ole sen väärtti, koska tämä on niin kaunis!I was shopping with my friend yesterday. I was looking to find sandals or ballet flats for myself as well as some tops, but I couldn't find anything that I would even want to try on... So no summer shoes for me. I have to hope I will find some when we go to Tallin at the end of this month, because I really don't have any lighter shoes for hot summer days because I threw my summer shoes on trash last fall because they were falling apart. 

I didn't come home empty handed though. This lovely necklace was something I had to take with me because it is perfect for cute summer outfits. I love the combination of gold and different shades of blue! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti