sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Ihana sunnuntai

Sunnuntait menevät yleensä yleiseen panikointiin seuraavasta työ/koulupäivästä tai muuten vaan kotona sohvan nurkassa kyhjöttämiseen. Tänään kävin kuitenkin ystäväni ja hänen perheensä kanssa ihanalla sunnuntai reissulla Mustion linnassa ja Fiskarssissa! Mustion linnaa ja sen tiluksia tuli kuvailtua enemmän kuin laki sallii ja tässä vain pieni osa massiivisesta kuvasaldosta joka tallentui kameraan. Mustion linnalta suuntasimme Fiskarssiin syömään (punajuuri-vuohenjuusto ravioleita, nam!) ja herkuttelemaan Petri's Chocolate-myymälä/kahvilaan.


Mustion linna oli komea niin ulkoa kuin sisältä. En viitsinyt lisäillä kuvia linnan sisältä, mutta suosittelen käymään paikan päällä. Aivan ihastuttava kesäpäivän vietto paikka!Mustion linnan pihamaa oli täynnä kauniita pieniä patsaita ja upeaa kukkaloistoa. Meille sattui aivan upea sää ja kyllä tuli taas todettua, että Suomen kesä on kaunis. 
Suklaapuoti oli sisustettu suloisesti eriparisilla vanhoilla kalusteilla, astiasto oli ihanan ruusuinen ja kakku taivaallista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti