keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Torturevuoka

Teimme viikonloppuna siskoni kanssa yhtä lemppariruoistamme päivälliseksi. Tämä resepti on joskus tarttunut mukaan jostain lehdestä ja se on edelleen aivan super herkullista. Tämä on sarjassaan ruokia, jotka eivät näytä kuvissa hyvältä tai ole terveellisiä, mutta joskus voi vähän herkutellakin ;)


Torturevuoka

400 g maustamatonta kanaa suikaleina
1 pkt pekonia
1 sipuli
1 paprika
1 prk kermaviiliä
1 prk smetanaa
1 prk salsadippiä
8 kpl tortillalättyjä
juustoraastetta

Silppua sipuli ja paprika. Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää kanat ja paista lähes kypsäksi. Lisää suikaloitu pekoni ja paista kypsäksi.

Sillä aikaa sekoita kermaviili ja smetana yhteen. Sivele uunivuoan pohjalle vähän kastiketta. Levitä tortillalätyille ensin hieman kermaviili-smetana-seosta, sitten iso lusikallinen salsadippiä, ja sitten sipuli-kana-pekoni-paistosta. Lisää vielä 1/8 paprikan paloista. Kääri tortillat ja asettele ne vierekkäin uunivuokaan. Kaada juustoraastetta päälle ja paista uunissa puolisen tuntia 200 asteessa.

Herkuttele!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti